Villa-anneloi.com - Feel at home, Far from home.
  Villa-anneloi.com - Feel at home, Far from home.
 Home  Wie zijn wij ?  Accomodatie  Prijs  Ambience  Weekprogramma met keuze mogelijkheden  Golftoer  Gastenboek in huis  Internet Gastenboek  Lokatie en map  Reservatie  Ontmoet ons in Belgie  The DOMISI krant  Links
 

  Home / Weekprogramma met keuze mogelijkheden 
               
               Weekprogramma,volledig of gedeeltelijk begeleid door Loi ! 

Het weekprogramma start op maandag tot zondagmorgen en wordt georganiseerd met min. 2 en er kunnen max. 9 personen in de Villa overnachten.  (indien 1 groep vrienden of familie, kunnen we tot max 10 personen comfortabele slaping en vervoer aanbieden).


We willen dat jullie de mooie plekjes van het Noorden van Thailand ontdekken, maar tegelijk ook kunnen genieten van "relaxe time" bij ons thuis en aan het zwembad.

Het programma biedt een afwisseling van natuur, cultuur, lokale en Thaise gastvrijheid.   De 2 dagen na de trekking kan je twee opties kiezen uit de 5 leuke excursies.   Deze worden begeleid door andere leuke gidsen.   

Indien min 4 personen kan Loi met jullie een andere 2 daagse trip organiseren. (email voor meer info) 


Je kan je programma samenstellen zodanig je een week beleefd, heel anders dan in een groepstoer of als je individueel reist.  Je komt op plekken, waar je anders nooit zou komen en alles is deze week lekker georganiseerd, zodat je volop kan genieten.  Je krijgt een prachtig beeld van het Noorden van Thailand, om daarna af te zakken naar het historische Sukhothai, Ayutthaya en de grootstad Bangkok, om nog even te gaan relaxen op de prachtige stranden in het zuiden van Thailand.

 
 

De startprijs is 15000 Thaise bath per persoon voor 6 overnachtingen met uitgebreid ontbijt, excursies met lunch en 1 diner op trekking inbegrepen.
 
Opleg single 6000 Thaise bath .
Prijs kan veranderen zonder voorafgaande vermelding.
 
 KEUZE van het WEEKPROGRAMMA :
 
Maandag
 

We komen je oppikken aan de luchthaven, bus- of treinstation in Chiang Mai.    Welkom in Villa Anneloi Homestay en B&B met een welkomsdrankje.   Je kan lekker relaxen aan het zwembad, de omgeving verkennen of de stad in trekken.

Overnachting in Villa Anneloi Homestay en B&B.  

 
 
                           
 
   
 
Dinsdag

Ontbijt en vandaag gaan jullie met Loi op stap.   Samen bezoeken jullie 2 ateliers, waar je de werkomstandigheden van de lokale bevolking kan zien. Je ziet er hoe ze parasols maken en zijde spinnen.  Lunch in een lokaal restaurant. In de namiddag bezoek aan een natuurpark met waterval, waar je - indien gewenst- samen met Loi op gaat klimmen.  In de late namiddag terug in de villa. Avondmaal is facultatief.  Overnachting in Villa Anneloi Homestay en B&B. 

 
 
               
 
 
              

           
 
Woensdag en Donderdag
 
 
Je ontdekt het 'echte' Thailand op de 2-daagse trekking!  Loi begeleidt je als een echte Tarzan door de jungle !   
 
De 2 daagse trekking is een proeven van  het 'echte' lokale, Thaise leven van de bergvolkeren.  De wandeltocht is ondanks de warmte en een aantal bergen, op elk zijn eigen tempo, voor iedereen die er 'zin' in heeft en fysiek gewoon kan wandelen, haalbaar.  Onze jongste spruit was nog net geen 2 jaar (lees wel dat de ouders enorm sportief ingesteld waren), onze 'oudste' spruit was 84 jaar (en jong van hart!) .  De ervaring in een bamboehut te slapen, na een muzikaal slaapmutsje, is een om nooit te vergeten !


Afhankelijk van de regio kan de volgorde van de beschreven dag anders zijn. Er wordt rekening gehouden met de seizoenen, de gevraagde moeilijkheidsgraad en andere wensen. Voor beide trekkingen zijn stevige stapschoenen aangeraden. Andere benodigdheden kan je goedkoop ter plaatse vinden.
Er is geen grote sportconditie vereist, wel een GLIMLACH !


                                            

Voor details en meer foto's van de 2 daagse trekking:  Click hier: 2 daagse trekking    


 Vrijdag en zaterdag :  KEUZE (maak 2 keuzes uit 1-5 ) : 
       

1. Leuke en locale fietstocht (9u- 14u join toer met begeleiding van een leuke Engelstalige gids, transfers en lunch inbegrepen er zijn kinderfietsen en kinderzitjes)   


         

         

    

2.  Thaise kooklessen (9u-15u join toer, transfers, Engelstalige uitleg en lunch inbegrepen) 


              

              

3. Locale taxi naar de tempel Doi Suthep en 2 uren professionele Thaise of olie massage

(9u - 14u min. 2 personen, extra 30 bath pp voor de entree van de tempel ter plaatse te betalen)


                  

               


4. Avontuurlijke tocht door de jungle vliegend van het ene platform naar het andere in een pracht van een natuur.(9u00- 14u00 join toer, transfers, lunch en Engelstalige gidsen inbegrepen.  Opleg van 600 Thaise bath pp - vanaf 5 jaar oud)


             

                        

5.  Volledige dag verzorgen en wassen van olifanten.  (9u 17u join toer, transfers, Engelstalige begeleiding en lunch inbegrepen. Opleg 1300 Thaise bath pp)

                             

Zondag

Heerlijk ontbijt in Villa Anneloi Homestay en B&B.  Gelieve tegen 10u00 de kamer vrij te maken.
De bagage kan die dag in bewaring gegeven worden.

                     

                 

                   

 

Hoe een trip organiseren na Villa Anneloi ?  Geef ons jullie interesses door en we geven gratis adviezen.   Er is voor ieders budget een heerlijke reis door het land van de glimlach te organiseren.  

We helpen jullie met alle plezier via email VOOR jullie aankomst in Villa Anneloi Homestay !

A smile, Anneloi & kids

 


 
Een klein filmpje van een toer in en rond Bangkok :  http://youtu.be/1fZtLrl9Cos
  
 
 
 
 
 
 


www.villa-anneloi.com
Copyright © 2002-2006 All Rights Reserved.
Official Web site of villa-Anneloi.
Contact e-mail address: info@villa-anneloi.com

Powered by: AdvanceWebService.com