Villa-anneloi.com - Feel at home, Far from home.
  Villa-anneloi.com - Feel at home, Far from home.
 Home  Wie zijn wij ?  Accomodatie  Prijs  Ambience  Weekprogramma volledig of gedeeltelijk begeleid door Loi  Golftoer  Gastenboek in huis  Internet Gastenboek  Lokatie en map  Reservatie  Ontmoet ons in Belgie  The DOMISI krant  Links
 

  Home / Wie zijn wij ?  
Wie zijn wij ?
 
                            
 
                                                                                                                             
 
 
Een 15 jaar geleden startten wij, Loi en Annelore, een 'homestay' in ons huis.  We gaven het de naam "Villa Anneloi Homestay" en deze Thais-Belgische combinatie kan je nu nog steeds proeven en voelen in ons "warme" huis. 
In 2009 startten we Villa Anneloi B&B, voor mensen die graag een paar dagen of langer willen logeren.   Week in, week uit ontvangen we gasten en begeleidt Loi onze gasten op een ludieke manier.  
 
We bieden een volledige weekprogramma, waar je plaatsjes ontdekt, die helemaal niet toeristisch zijn en sommige plekjes staan niet eens in de boeken beschreven.  Je kan kiezen voor een programma waar je de  volledige week begeleid wordt door Loi, een Thaise, Engelssprekende gids met kennis van zijn land en geboortestreek.  Of je kan het wat relaxer doen en de laatste 2 dagen andere opties kiezen.  
Annelore, een Belgische, is  graag jullie gastvrouw  tijdens jullie verblijf. 
Samen vormen we nu Villa Anneloi Homestay en B&B.  Het voelt aan als 'thuiskomen', wanneer je terugkomt van een boeiende uitstap.  
                            Ons motto is "Voel je  thuis, ver van thuis !"
 
Ons weekprogramma start op maandag en vertrek op zondag.   Logement is in Villa Anneloi Homestay en B&B.   Om aan zoveel mogelijk wensen te beantwoorden, kunnen jullie keuzes maken uit de verschillende opties.  
Indien jullie graag meer privacy en quality time met familie of vrienden wensen, kunnen we aanbieden onze vakantiewoning te huren met een gelijkaardig excursiepakket:  www.villa-anneloi.com/de
 
We vinden het fijn mensen gastvrij te ontvangen en door onze kleinschaligheid kunnen we ieder een persoonlijke service geven.  Wensen jullie kennis te maken met ons en het mooie Noorden van Thailand ?  Van harte welkom !   
 
A smile, Anneloi & kids   
 
PS.  Je kan reeds kennis met ons maken als je een kijkje neemt op :
 
 
 
 
 
                 
 
 
 
 


www.villa-anneloi.com
Copyright © 2002-2006 All Rights Reserved.
Official Web site of villa-Anneloi.
Contact e-mail address: info@villa-anneloi.com

Powered by: AdvanceWebService.com