Villa-anneloi.com - Feel at home, Far from home.
  Villa-anneloi.com - Feel at home, Far from home.
 Home  Wie zijn wij ?  Accomodatie  Prijs  Ambience  Weekprogramma met keuze mogelijkheden  Golftoer  Gastenboek in huis  Internet Gastenboek  Lokatie en map  Reservatie  Ontmoet ons in Belgie  The DOMISI krant  Links
 

  Home / Wie zijn wij ?  
Wie zijn wij ?
 
                            
 
                                                                                                                             
 
 

Een 18 jaar geleden startten wij, Loi en Annelore, een 'homestay'.  We gaven het de naam "Villa Anneloi Homestay" en deze Thais-Belgische combinatie kan je nu nog steeds proeven en voelen in ons "warme" huis. 

Week in, week uit ontvangen we gasten en begeleidt Loi onze gasten op een ludieke manier.   Mensen die graag een paar dagen of langer willen logeren, kunnen een kamer huren.   (juli en augustus is enkel met weekprogramma)  

 

Voor mensen die graag wat van de omgeving willen zien,  bieden we een volledige weekprogramma aan, waar je plaatsjes ontdekt, die helemaal niet toeristisch zijn en sommige plekjes staan niet eens in de boeken beschreven. 

Loi begeleidt de daguitstap naar de handwerken, beklimt met jullie de waterval en gaat met jullie op 2 daagse trekking als een Tarzan door de jungle. 

 Loi is, een Thaise, Engelssprekende gids  met kennis van zijn land en geboortestreek.  Hij dompelt jullie onder in de Thaise cultuur en gewoonten.  De laatste 2 dagen kunnen jullie  kiezen uit  verschillende excursies en wat relaxen bij ons thuis aan het zwembad.  

 

Het voelt aan als 'thuiskomen', wanneer je terugkomt van een boeiende uitstap.  

                            Ons motto is "Voel je  thuis, ver van thuis !"

Annelore, een Belgische, is  graag jullie gastvrouw  tijdens jullie verblijf. 

 

Ons weekprogramma start op maandag en vertrek op zondag.   Logement is in Villa Anneloi Homestay en B&B.   Om aan zoveel mogelijk wensen te beantwoorden, kunnen jullie keuzes maken uit de verschillende opties.  

 

We vinden het fijn mensen gastvrij te ontvangen en door onze kleinschaligheid kunnen we ieder een persoonlijke service geven.  Wensen jullie kennis te maken met ons en het mooie Noorden van Thailand ?  Van harte welkom !   

 

A smile, Anneloi & kids   

 

PS.  Je kan reeds kennis met ons maken als je een kijkje neemt op :

 
 
 
 
 
                 
 
 
 
 


www.villa-anneloi.com
Copyright © 2002-2006 All Rights Reserved.
Official Web site of villa-Anneloi.
Contact e-mail address: info@villa-anneloi.com

Powered by: AdvanceWebService.com