Home

 update februari 2017    
 
     
          Prive logeren in een luxe vakantiewoning 
 
3 opties:
* Vakantie woning te huur per week
* Vakantie woning te huur met excursie pakket
       *  Vakantie woning te huur per maand ...


 
                                    
        

 
  
 
Wil je een private vakantie met je gezinnetje of een paar vrienden ? Wil je zelf het Noorden van Thailand ontdekken of gedeeltelijk georganiseerd een weekje in Chiang Mai verblijven ?  Huur onze vakantiewoning naast ons:  een huis met 3 slaapkamers en 3 badkamers met wc, een living met sofa en flatscreen tv met een open moderne keuken en alle keukengerei.  
Je kan eten op het mooie terras en relaxen in de tuin of aan/in het  openlucht zwembad met jakuzzi, douche en wc.   Allemaal PRIVE voor jou !  Er is een kluisje in huis om waardevolle zaken in op te bergen en een laundry service. 
 
 
Er zijn 3 opties (in juli en augustus is enkel optie 2 mogelijk):
 
OPTIE 1:
 
 Huur van de vakantie woning per week (in uitzonderlijke gevallen kan ook per nacht (min 3 nachten):
 
 7 dagen, 6 nachten met ontbijt, lakens, donsdekens en schoonmaak aan het einde van de week inbegrepen voor :             
24000 Thaise bath per week voor 2 kamers met 2 badkamers, max 4 personen.                              

* 28000 Thaise bath per week voor 3 kamers met 3 badkamers, max 6 personen.

(check in tijd is 12u00 - check out time is 10h00)

Het ontbijt wordt allemaal in de keuken voorzien en jullie staan op wanneer jullie willen, eten wanneer jullie willen en maken zelf jullie ontbijt klaar.   Elke dag geven we versgebakken brood.   De ene dag brengen we vers frans brood, de andere dag croissants... en eieren, boter, jam, zelfgemaakt patievruchten boter, zelfgemaakte choco, cornflakes, fruit, melk, koffie (die je zelf maakt met het koffiezetapparaat), thee, chocomelk, suiker etc zijn voorzien in de keuken.  Er is voldoende ontbijt voor de volledige week en indien jullie iets anders wensen, zijn er winkeltjes op loopafstand, waaronder een 7-eleven (7 op 7, 24 u per dag open).  Een grote supermarkt, Tesco Lotus, is  op ongeveer 1 kilometer van de vakantiewoning gelegen (open 8u00-23u00).  Of jullie kunnen de zelfgemaakte produkten ook bijbestellen.
We kunnen voor jullie een aantal gewenste excursies boeken,  mits reservatie en betaling voor aankomst.  
 
 Inbegrepen: Zelfservice ontbijt,  kraantjes water (voor douche, tandenpoetsen en zwembad-jakuzzi) en 200 units electriciteit/week.
 Handdoeken kunnen gehuurd worden en er kan gezorgd worden voor een p
ick up aan de luchthaven.
 
OPTIE 2:
 
Huur van de vakantie woning met excursie pakket (begeleiding van leuke gidsen):
 
We organiseren een weekprogramma met prive logement in het huis.  

Het excursiepakket:
 dag 1 :   Check in tijd is vanaf 10h00.  We regelen een pick up aan de luchthaven en vervoer naar de vakantiewoning.   We geven een rond leiding in de vakantiewoning en jullie kunnen jullie lekker instaleren en de omgeving verkennen.
 
dag 2 : Fietstocht om het locale Chiang Mai te ontdekken.  Een leuke gids komt jullie ophalen aan de vakantiewoning en brengt jullie later weer terug.  Jullie maken verschillende lokale stops en jullie kunnen de sfeer van het Thaise leven opsnuiven.  Voor de tocht is er geen grote sportconditie vereist.   Voor zij die niet kunnen fietsen, kunnen mee op een brommer met zijspan.   Lunch is inbegrepen. Er zijn kinderfietsen (-stoelen) voorzien. 
 dag 3 en dag 4 : 2 daagse trekking met prive gids.  Een leuke gids komt jullie ophalen aan de vakantiewoning en brengt jullie na de trekking ook weer terug.  Inbegrepen:  handdoeken voor de trekking, wc papier, ontbijt, 2 lunchen, 1 diner, olifanten verzorgen en wassen, bamboe vlottentocht, transfers, overnachting in een bamboehut en prive gids.
dag 5 : Vandaag gaan jullie met een prive gids naar een wijk met allerlei leuke handwerkjes, typisch van het Noorden (parasolletjes, zijde en keuze uit andere jateliers).   Vervolgens lunch en in de namiddag bezoek aan een mooie waterval, waar er weinig of geen toeristen komen.
 dag 6: 
Thaise kooklessen.  's Morgens komen ze jullie ophalen en gaan jullie naar de lokale markt.   Het koken is elk op een eigen fornuis in een huiselijke sfeer.   Het zelfgemaakte eten, eten jullie ter plaatse op en wat jullie niet kunnen opeten, kunnen jullie meenemen naar huis.    Transfer terug is ook inbegrepen. 

 dag 7 : check out om 10u00.  
(de volgorde van het programma kan veranderen naar de omstandigheden)

  

              

     

                                                      

 

De prijs is:

15000 Thaise bath per persoon (min 4 personen) voor de volledige week met begeleide excursies (2 kamers en 2 badkamers). 
              
13200 Thaise bath per persoon (indien 5 of 6 personen) voor de volledige week met begeleide excursies  (3 kamers en 3 badkamers).    

(4 kamers mogelijk bij aanvraag)                
                            
 
 Inbegrepen: 6 nachten met ontbijt ( zelf service ), pick up aan de luchthaven,  kraantjes water (voor douche, tandenpoetsen en zwembad-jakuzzi) en 200 units electriciteit.
Lakens, donsdekens en handdoeken en alle excursies met begeleiding.  Ook inbegrepen zijn 5 lunchen en 1 diner. 


 Er zal een volledige planning klaarliggen om hoelaat ze jullie  komen oppikken en hoelaat het ongeveer gedaan is.  
 
OPTIE 3:
 
Huur de vakantie woning per maand :
De prijs is 36000 Thaise bath per maand, inbegrepen lakens en donsdekens. Handdoeken kunnen gehuurd worden  per week. Niet inbegrepen zijn ontbijt, water en elektriciteit.  
Wekelijks wordt er gratis schoongemaakt in het huis en de tuin met zwembad & jakzuzzi. 
Voor een extra (eenmalige) 1500 Thaise bath, zorgen we dat er vuilzakjes, wc papier, drinkwater en ontbijt ingredienten  (voor de eerste dag) voorzien zijn om een aangename aankomst te geven. Alsook dat de lakens gewassen worden aan het einde van het verblijf.   
  (check in tijd is 12u00 - check out time is 10h00)
 
Zin om te komen 'overwinteren' in het mooie Thailand ?  Of heb je ook de liefde voor Thailand zo te pakken, dat je hier graag wil komen (tijdelijk) wonen ? 
 
Neem contact met ons op !   villa_anneloi@hotmail.com   
 
A smile, Anneloi & kids